Виставка "Готельний та ресторанний бізнес" Назад

Виставка "Готельний та ресторанний бізнес"

Цьогорічна виставка-ярмарок «Готельний та ресторанний бізнес» проходитtvb при підтримці RIA.com та гостинно прийматиме більше 100 експонентів зі різних регіонів України.


Давно мрієте про власний ресторан? А можливо про затишний та комфортний готель? Чи бажаєте покращити свій готельно-ресторанний бізнес? Але Ви не знаєте з чого почати? Тоді за всіма порадами та відповідями запрошуємо Вас на ХІІ Спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес – 2018», яка відбудеться в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

З 16 по 18 жовтня в одному місці зберуться успішні власники готельного та ресторанного бізнесу. Кожен матиме нагоду дізнатися про особливості ведення готельного та рестораторського бізнесу, про актуальні тренди та акценти в створенні нового готельного бренду, ресторанного залу чи вдосконалення існуючого.

Цьогорічна виставка-ярмарок «Готельний та ресторанний бізнес» проходить при підтримці RIA.com та гостинно прийматиме більше 100 експонентів зі різних регіонів України. Саме тут можна побачити і отримати багато цікавих пропозицій і оригінальних товарів, ознайомитися з останніми новинками. На якій би стадії облаштування або роботи Ваш заклад не знаходився, виставка завжди подарує вам кілька чудових ідей.

Цільова аудиторія відвідувачів виставки: власники, менеджери та ключові працівники готелів, оздоровчих та санаторно-курортних комплексів та інших закладів розміщення, ресторатори, інвестори та інші професіонали індустрії гостинності. Будемо раді бачити Вас на спеціалізованій виставці «Готельний та ресторанний бізнес»!

Урочисте відкриття виставки: 16 жовтня о 11:00

Режим роботи виставки:

18.10 - 11:00 – 18:00

19.10 - 10:00 – 18:00

20.10 - 10:00 – 18:00

Місце проведення: Львівський  палац мистецтв, вул. Коперника, 17

http://www.galexpo.com.ua/hotel

Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье